Arkiruokakokit, Anna ja Juha

Arkiruokakokkina, tai oikeastaan arkiruokakokkeina keittiössä hääräämme me, Anna ja Juha. Nautimme molemmat ruuanlaitosta. Ajatus oman ruokablogin avaamisesta on pyörinyt mielessämme jo pidemmän aikaa ja viimein saimme tämän tehtyä! Harrastuksien, töiden ja blogin lisäksemme meidät pitää kiireisenä pieni esikoispoikamme, jonka ansiosta voimme kutsua meitä perheeksi.

Noudatamme kaikissa ruuissamme arkiruoka periaatetta, eli kaikki reseptimme ja ruokamme on tehty itse raaka-aineista. Pyrimme sivuillamme tarjoamaan ideoita ja vinkkejä arkiruokareseptien muodossa, sekä kirjoittamaan ajatuksia arjen pyörittämisestä ja hallinnasta.

Toisinaan ruuhkavuosien keskellä ruuan valmistamiseen löytyy aikaa enemmänkin, jolloin voidaan valmistaa erilaisia ja hieman monimutkaisempia ruokia. Aina tähän ei kuitenkaan ole aikaa. Pyrimme ottamaan nämä molemmat vaihtoehdot huomioon. Osa resepteistämme on niin sanotusti helppoja ja nopeita arkiruoka reseptejä, kun taas osa on valmistettu rauhassa ajan kanssa. Voimme taata jokaisen ruokareseptin olevan sellainen kuin sivuillamme kerromme, koska olemme itse näistä jokaisen valmistaneet.

Voit seurata meitä myös Instagramissa @arkiruokakokki

Ota yhteyttä

Haluatko antaa meille palautetta? Tai mahdollisesti ehdottaa uutta reseptiä kokeiltavaksemme? Mikäli haluat ottaa meihin yhteyttä, onnistuu tämä helpoiten alla olevan lomakkeen avulla.