Maistuva soijarouhe-kasvislasagne
Kasvisruoka Pääruoka Reseptit

Soijarouhe-kasvislasagne

Soijarouhe-kasvislasagne on maistuva lihaton versio lasagnesta. Soijarouhe sopii erinomaisesti jauhelihan korvikkeeksi ja proteiinin lähteeksi useaan kotiruokaan. 

porkkana
sipuli
2 valkosipulinkynttä
punainen chili
punainen paprika
dolmio lasagnekastike 500g
tomaattimurskaa 400g
soijarouhetta 3 dl
vettä noin 5 dl
suolaa 1tl
mustapippurirouhetta 1tl
noin 11 kpl lasagnelevyjä
mozzarella juustoraastetta 150 g
maitoa 1 dl

Pilko porkkana, paprika, chili, sipuli ja valkosipulinkynnet ja paista pannulla tilkassa öljyä. Lisää lasagnekastike, tomaattimurska ja soijarouhe sekä vesi. Lisää mausteet ja anna kastikkeen kiehua hiljalleen hetki.
Laita vuokaan (suht iso saa olla) vuorotellen kastike + juustoraastetta ja lasagnelevyjä, niin että päällimäiseksi jää kastiketta ja juustoraastetta
Lopuksi kaada maitoa pinnalle. Paista uunissa (keskitasolla) 200 asteessa noin 40 min.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *