helppo jauheliha-perunavuoka
Liha Pääruoka Reseptit

Jauheliha-perunavuoka

Jauheliha-perunavuoka muistuttaa hieman koulussa nuorempana varmasti jokaisen maistamaa merimiespihvejä, jotka eivät nimestään huolimatta oikeasti ole pihviä vaan perinteinen pataruoka. Merimiespihvit tehdään naudan paistilihasta, joten tämä jauhelihaversio onkin jonkin verran edullisempi versio tästä perinteisestä pataruuasta. 

▪️Perunoita noin 6 kpl
▪️Jauhelihaa 700g
▪️Sipuli
▪️Valkosipulinkynsiä 2 kpl
▪️Paseerattua tomaattia 200g
▪️Lihalientä 0,5 l
▪️Suolaa 1 tl
▪️Mustapippuria 1 tl
▪️Paprikajauhetta 1 tl

Pilko perunat ohuiksi siivuiksi ja laita sivuun odottamaan.
Paista jauheliha, sipuli ja valkosipuli. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti, lihaliemi sekä mausteet. Anna hautua hetki.
Lado vuokaan vuorotellen perunasiivuja ja jauhelihakastiketta.
Paista uunissa 225 asteessa noin 45 min/ kunnes on kypsää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *