Lihakastike porsaan sisäfileestä. Makua kastikkeeseen tuo suolakurkut, jotka antavat mukavan suolaisen vivahteen. Tämä kastike on erittäin hyvää niin perunan kuin riisin kanssa!
• yksi sipuli
• 2 valkosipulin kynttä
• n. 600g maustamatonta porsaan sisäfilettä
• 1 prk pippuri kaurakermaa
• 1 dl lihalientä (1 lihaliemikuutio, 1 dl vesi)
• 2 kpl iso maustekurkku
• 1 rkl sinappia
• 1/2 rkl tomaattimurskaa
• 1/2 rkl vehnäjauhoja
• 1/2 tl pippuria
• 1 tl suolaa
• Pilko sipuli ja valkosipuli, sekä kuutioi maustekurkut ja porsaan sisäfilee.
• Kuullota sipuli ja valkosipuli paistinpannulla rasvassa.
• Lisää pilkottu liha ja paista kunnes ovat kauttaaltaan ruskistettu.
• Sirottele päälle vehnäjauhoja ja paista hetki, lisää joukkoon lihaliemi ja kerma.
• Lisää mausteet, sinappi ja tomaattipyre. Sekoita ja anna kiehua keskilämmöllä n. 10 minuuttia
• Lopuksi lisää maustekurkut ja anna vielä kastikkeen hautua miedolla lämmöllä toiset noin 10 minuuttia.
Kotoisia arkiruoka ideoita ja muita vinkkejä arkeen fiiliksen mukaan