Arkinen ja helppo kanamakaronilaatikko
Kana Pääruoka

Kanamakaronilaatikko

Arkinen ja helppo kanamakaronilaatikko maistuu koko perheelle pienimmästä isompiin. Valmistaminen tapahtuu samalla tavalla, kuin perinteinen jauhelihamakaronilaatikko, mutta naudanjauhelihan sijasta käytetään kananjauhelihaa. Yksinkertaista, mutta maukasta vaihtelua perinteiselle makaronilaatikolle!

Arkiruokakokin kanamakaronilaatikko ohje:

  • 400g kanajauheliha
  • n. 600g makaronia
  • Yksi sipuli
  • 0,5l maito
  • 2 kananmunaa
  • Mausteina Valkosipulijauhe, pippuri, curry, suola

  1. Keitä makaroni ohjeen mukaisesti tai jätä halutessa hieman alikypsäksi, jottei makaronista tule ylikypsää. Makaroni jatkaa kypsymistä uunissa.
  2. Paista kanajauheliha ja mausta se hyvin.
    Sekoita maito ja munat erillisessä astiassa keskenään.
  3. Laita kaikki ainekset tasaisesti sekoitettuna uunivuokaan ja paista uunissa keskitasolla 200 asteessa noin 40min.

Arkiruokakokin ruoka arvostelu: Kanamakaronilaatikko

4/5

Vaikeusaste: Helppo

Valmistusaika: Noin 55 min. Valmistelu ottaa noin 10-15 minuuttia. Valmistumisaika uunissa on noin 40 minuutissa.

Maku: Arkinen ja helppo arkiruoka. Sopii myös perheen pienimmille. Voidaan tarjoilla ketsupin tai esimerkiksi sriracha-kastikkeen kanssa.

Muunneltavuus:  Voidaan toteuttaa ottamalla huomioon allergiat. Mausteilla voidaan vaihdella makua.

Hinta: Edullinen arkiruoka. 

Selaa lisää maukkaita ruoka ohjeita reseptit sivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *